Maak kennis met mij

Maak kennis met mij

Mij naam is Fabio Di Taranto, geboren en getogen in een horecafamilie. Het leek een logisch plan om hotelschool te volgen, met als plan de zaak over te nemen. Maar in het laatste jaar kwam ik tot de realisatie dat horeca niets voor mij is. 

Mijn zoektocht
Daarom begon ik een zoektocht naar wat wel bij mij past. Ik heb een paar richtingen geprobeerd, maar niets voelde echt goed. Uiteindelijk kwam ik terecht bij de richting Bachelor in de Toegepaste Psychologie. Een uitdagend traject, maar het lukte me toch om het diploma te behalen. 

Na mijn studies ging ik aan de slag in de recruitment en selectie sector. Het kantoorleven was echter niets voor mij. Nadien nam ik een functie aan binnen een welgekende hotelketen. Een zeer divers parcours dus. 

Mijn burn-out
Tijdens en na de covid-periode heb ik een burn-out gehad. Ik voelde me lichamelijk en geestelijk uitgeput.  Ik had het gevoel dat ik de controle over mijn leven kwijt was. Mijn burn-out was uiteindelijk ook een wake-up call. Ik heb geleerd dat het belangrijk is om goed voor mezelf te zorgen en om grenzen te stellen. 

Mijn doel
Na mijn burn-out heb ik besloten om zelfstandige te worden. Ik wil mensen begeleiden die een vergelijkbaar traject hebben meegemaakt als ik.

Mijn doel is om mensen te helpen bij het vinden van hun passie en het creëren van een succesvolle carrière. Ik geloof dat iedereen uniek is en zijn eigen weg moet vinden. Ik wil mensen helpen om die weg te vinden.

Herken jij jezelf in dit verhaal, of zoek je ondersteuning? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag verder.